Єгоза – огородження без паркану

Єгоза – зручний та практичний захист

Метою спорудження будь-якої огорожі є запобігання території від небажаного вторгнення сторонніх осіб і тварин. Але найчастіше спорудження нового паркану – захід досить дорогий та тривалий. Як же уникнути зайвих витрат і заощадити час, якщо на об'єкті немає паркану, а захистити територію необхідно негайно? Виходом в ситуації, що склалася, безсумнівно, стануть огородження з колючого дроту Єгоза великих діаметрів, що не вимагають наявності паркану.

Загородження Єгоза для встановлення без паркану виготовляються діаметром до двох метрів. Для таких високих бар'єрів використовується найміцніша армована колюча стрічка Єгоза-Супер товщиною близько 5 мм. Один погонний метр такого ефективного загородження обійдеться не так вже й дорого, а завдяки відмінній міцності бар'єри безпеки Єгоза-Супер прослужать довго без будь-яких додаткових витрат на обслуговування.

Огородження з колючого дроту Єгоза Супер надійні і ефективні, їх можна використовувати як огородження постійного або тимчасового характеру. Величезним достоїнством бар'єрів Єгоза є їх дешевизна, простота монтажу і висока міцність. Додатковий плюс – це можливість їх багаторазового застосування, огородження з колючого дроту Єгоза не схильні до деформації і після демонтажу готові до використання на новому об'єкті.

Спіральні бар'єри Єгоза-Супер відмінно підходять для огородження об'єктів будівництва, промислових, сільськогосподарських і лісових територій, водних ресурсів і при необхідності легко можуть бути переустановлені на новий об'єкт. Найбільш високі загороджувальні якості мають пірамідальні загородження – з кількох спіральних бар'єрів Єгоза, закріплених у формі піраміди.

Статті та інформація

Каталог продукції

можно ознакомиться с
нашою продукцією

Актуальні ціни

можна дізнатися у нашому
прайс-листі

Он-лайн заказ

заповніть форму та
надішліть нам

Або зв'яжіться

з нами будь-яким зручним
чином