Колюча сітка Єгоза

Огородження з колючого дроту – колюча сітка Єгоза

Представляємо новинку в асортиментному ряді огорож ТМ «Єгоза» з колючого дроту – колюча сітка «Єгоза». Всім відомо, що одним з найбільш бюджетних видів металевої огорожі визнані сітчасті огорожі. Хоча традиційний паркан із сітки рабиця приваблює своєю дешевизною та нескладною установкою, але він недовговічний, швидко втрачає свій зовнішній вигляд і його легко подолати. Якщо Вам потрібно більш міцне і ефективне огородження, то варто звернути увагу на сітчастий паркан з колючого дроту, який ідеально підходить для тривалого використання при різних погодних умовах. Паркан з колючої сітки «Єгоза» має жорстку конструкцію і не провисає, тому що виготовлений із закріплених ниток оцинкованої армованої колючої стрічки.

Сітка колюча «Єгоза» – це надійний захист від проникнення на територію, як промислових підприємств, лісових і сільськогосподарських ділянок, так і приватних об'єктів. Колюча сітка, хоч і не проста в монтажі, і в той же час здатна відслужити не менше 15 років. Різна товщина армованої колючої стрічки дозволяє створити паркани для різних потреб. Найбільш ефективним є колючий паркан з дроту Єгоза-Кайман, застосовуваний на промислових підприємствах та інших стратегічних об'єктах, що вимагають високу ступінь захисту.

Як і інші металеві огорожі, колюча сітка «Єгоза» має сітчасту конструкцію, ромбовидні осередки якої можуть бути виготовлені будь-яких необхідних розмірів. Такі паркани добре пропускають світло, візуально розширюють територію і вдало поєднуються з більшістю будівель і ландшафтних рішень. Ці споруди міцні і довговічні, добре переносять механічні дії і практично не вимагають догляду. Вибираючи паркан, пам'ятайте, що сама практична металева огорожа – та, чий матеріал оцинкований. Така конструкція прослужить довго і не зажадає витрат на підтримку і догляд. Огородження з оцинкованої сталі не схильні до корозії, тому не потребують обов'язкового фарбування.

Установка сітчастих заборів, як і будь-якого металевого паркану, передбачає попередній монтаж каркаса, для створення якого використовуються опорні стовпи і горизонтальні прожиліни (лаги). Ці елементи служать для зміцнення всієї конструкції і додання їй стійкості. Закріплення лаг на стовпах здійснюється за допомогою зварювання, болтів або закладних деталей. Монтаж не складний, але так як колюче-ріжуча сітка Єгоза може завдати травми, безпечніше довірити її установку професіоналам.

Статті та інформація

Каталог продукції

можно ознакомиться с
нашою продукцією

Актуальні ціни

можна дізнатися у нашому
прайс-листі

Он-лайн заказ

заповніть форму та
надішліть нам

Або зв'яжіться

з нами будь-яким зручним
чином