Сезонні знижки на колючий дріт Єгоза

12 жовтня 2020
Колючий дріт Єгоза дешево

З 12 жовтня 2020 року Виробнича група Кайман знижує ціни на весь асортимент продукції, що випускається, в який входить колючий дріт та загородження, які реалізуються під торговою маркою Єгоза. Знижка становить 5% від поточних цін та дається як при покупці колючого дроту Єгоза або колюче-ріжучих загороджень через інтернет-магазин офіційного сайту Виробничої групи Кайман, так і при замовленні, оформленому будь-яким зручним для покупця способом – по пошті, через форму онлайн замовлення або по телефону.

Знижки поширюються на весь асортимент продукції, яку можна купити під торговою маркою Єгоза – колючий дріт Єгоза-Стандарт, Єгоза-Кайман, Єгоза-Алігатор та Єгоза-Супер, а також всі типи колюче-стрічкових загорож з цих типів колючого дроту Єгоза. Це спіральні загородження та плоскі бар'єри Єгоза, мобільні загородження та пірамідальні бар'єри безпеки Єгоза, колюча сітка Єгоза та інші типи колючих загороджень.

Знижки на колючий дріт Єгоза та інші типи загороджень Виробничої групи Кайман починають діяти з 12 жовтня 2020 року і надаються до 12 листопада 2020 року – протягом місяця. Поспішайте скористатися вигідною пропозицією і надійно захистите свою власність!

Новини

Каталог продукції

можно ознакомиться с
нашою продукцією

Актуальні ціни

можна дізнатися у нашому
прайс-листі

Он-лайн заказ

заповніть форму та
надішліть нам

Або зв'яжіться

з нами будь-яким зручним
чином