Сайт торгової марки Єгоза

25 вересня 2018
Новий сайт Єгоза

Запущено новий сайт торгової марки Єгоза, що представляє продукцію Виробничої групи Кайман, Україна. Виробнича група Кайман є провідним в Україні виробником сучасного колючого дроту, колюче-ріжучих загороджень та інших засобів інженерного захисту периметра. Колючий дріт та інша продукція Виробничої групи Кайман реалізується та рекламується під декількома торговельними марками, і Єгоза – одна з найбільш відомих торгових марок.

Під торговою маркою Єгоза рекламується та реалізується сучасний колючий дріт Єгоза, спіральні загородження Єгоза різного типу, плоский бар'єр безпеки Єгоза, мобільні загородження Єгоза, пірамідальні загородження Єгоза та системи інженерного захисту периметра інших типів. На сайті Єгоза представлено широкий асортимент продукції під маркою Єгоза – 4 типи сучасного колючого дроту та близько 80 типорозмірів спіральних загород на їх основі, 8 типів плоских загороджень, пірамідальні загородження з декількох спіралей Єгоза, колюча сітка з колючого дроту Єгоза та інші типи загороджень з колючого дроту.

Крім того, на сайті торговельної марки Єгоза представлені різні типи парканів та огорож, що виготовляються з використанням колючого дроту Єгоза, плоских і спіральних загороджень та багато інших товарів, а також надана актуальна інформація про ціну колючого дроту і колюче-ріжучих загороджень, пропонованих Виробничої групою Кайман під торговою маркою Єгоза.

Новини

Каталог продукції

можно ознакомиться с
нашою продукцією

Актуальні ціни

можна дізнатися у нашому
прайс-листі

Он-лайн заказ

заповніть форму та
надішліть нам

Або зв'яжіться

з нами будь-яким зручним
чином