Сталь EN 10346 – переходимо на європейські стандарти

12 лютого 2019
Сталь оцинкована EN 10346

Дріт колючий Єгоза буде вироблятися з оцинкованої сталі EN 10346 – переходимо на європейські стандарти. Всі провідні українські виробники металевого прокату перейшли на європейські стандарти, і в подальшому для виробництва нашого колючого дроту Єгоза буде використовуватися рулонна оцинкована сталь EN 10346 замість сталі ГОСТ 14918-80, яка застосовувалася раніше.

Оцинкована сталь EN 10346 повністю відповідає вимогам до сировини для виробництва сучасного колючого дроту Єгоза та буде використовуватися нами як для виробництва колючої стрічки, так і для виготовлення скоб, використовуваних для виготовлення колюче-ріжучих загороджень та монтажу колючого дроту Єгоза на об'єктах.

Оскільки контакт колючої стрічки та скоб з навколишнім середовищем значно більше, ніж серцевини колючого дроту Єгоза з високовуглецевого оцинкованого дроту, для їх виготовлення використовується сталь з більш товстим цинковим покриттям. Товщина цинкового покриття рулонної сталі, використовуваної для виготовлення колючої стрічки та скоб, становить 140-290 г/м2 – цього достатньо для надійного захисту металу від впливу вологого середовища, опадів та інших природних факторів, яким піддається колючий дріт Єгоза, встановлений на об'єкті.

Новини

Каталог продукції

можно ознакомиться с
нашою продукцією

Актуальні ціни

можна дізнатися у нашому
прайс-листі

Он-лайн заказ

заповніть форму та
надішліть нам

Або зв'яжіться

з нами будь-яким зручним
чином