Кайманові виповнилося 27 років!

29 серпня 2021
Виробничій групі Кайман виповнюється 27 років

29 серпня 2021 року Виробничої групі Кайман, ведучому вітчизняному виробникові сучасного колючого дроту Єгоза та спіральних загород Концертина, виповнюється 27 років. Заснована в 1994 році, Виробнича група Кайман на сьогоднішній день є найбільшим виробником сучасного колючого дроту – армованої колючої стрічки Єгоза та Концертина, а також спіральних та інших колюче-ріжучих загороджень з армованої колючої стрічки. Широкий асортимент продукції та послуг із захисту периметра, а також гнучка цінова політика підприємства, ставить Виробничу групу Кайман поза конкуренцією. Колючий дріт та загородження з такими характеристиками, як у Виробничої групи Кайман, не можуть запропонувати ніякі конкуренти з України або ближнього зарубіжжя – діаметр армованої колючої стрічки Єгоза може досягати 5 мм, а спірального загородження на його основі – 2400 мм!

Незважаючи на труднощі, викликані як триваючої пандемією коронавіруса Covid-19, так і різким підвищенням цін сировини на міжнародних ринках, які ускладнили можливість для нормальної економічної діяльності та розвитку підприємства, Виробнича група Кайман успішно продовжує свою діяльність в сфері інженерного захисту периметра, надаючи послуги як приватним клієнтам, так і державним структурам. Наприклад, в даний час Виробнича група Кайман виготовляє велику партію спіральних загороджень для одного з державних відомств, за виробництво якої з технічних причин не зміг взятися жоден з вітчизняних виробників колючого дроту. Це зайвий раз доводить, що потужності Виробничої групи Кайман дозволяють виконувати складні та об'ємні замовлення в досить стислі терміни, при цьому якість продукції, що виготовляється колючого дроту Єгоза та спіральних колюче-ріжучих загороджень Єгоза та Концертина залишається, як завжди, на висоті.

Маючи за плечима багато років діяльності на ринку інженерних систем захисту периметра, а також багатий досвід проектування, виробництва і монтажу колючого дроту та спіральних загороджень, Виробнича група Кайман готова до подальшого розвитку своєї діяльності як всередині країни, так і за кордоном.

Новини

Каталог продукції

можно ознакомиться с
нашою продукцією

Актуальні ціни

можна дізнатися у нашому
прайс-листі

Он-лайн заказ

заповніть форму та
надішліть нам

Або зв'яжіться

з нами будь-яким зручним
чином