Єгоза – торгова марка

Єгоза торгова марка

Починаючи з кінця XIX століття, і аж до кінця XX століття, для захисту периметра різних об'єктів, що вимагають посиленої охорони, використовувався колючий дріт, винайдений Джозефом Глідденом. Але ближче до кінця XX століття була запропонована принципово нова конструкція колючого дроту, яка мала набагато більшу міцність і ефективністю – армована колюча стрічка. Були розроблені технології та обладнання для виробництва, зареєстрована торгова марка для нового типу колюче-дротяного загородження під назвою «Єгоза». Багато торговців незаконно стали називати будь-які типи армованої колючої стрічки, а також різні загородження з неї Єгоза без дозволу правовласників.

В даний час назва Єгоза для найменування армованої колючої стрічки, колючого дроту та спіралей з неї продовжує використовуватися недобросовісними продавцями, в тому числі експортерами, та деякими виробниками для позначення в назві всіх типів сучасного колючого дроту та загороджень. У це коло входить армована колюча стрічка обжатого та скрученого типу на основі сталевого дроту різного діаметру, а також спіральні та плоскі загородження з армованої колючої стрічки. Армована скручена колюча стрічка називається АСКС Єгоза, обжатого типу – АКС Єгоза, спіральний бар'єр безпеки або спіраль Бруно іменується СББ Єгоза, плоский бар'єр ПББ Єгоза, а мобільні загородження називають МББ Єгоза. Армована колюча стрічка часто також іменується як колючий дріт Єгоза (АКС Єгоза або АСКС Єгоза).

В даний час торгова марка Єгоза зареєстрована по 6-го класу МКТП, колючий дріт, армована колюча стрічка, спіралі з армованої колючої стрічки і захищена свідоцтвами на торгову марку. Існують торгові марки Єгоза тм, зареєстровані в Росії, в Україні, в Казахстані та інших країнах. Оскільки правами на торгову марку Єгоза в кожній з країн володіють певні фірми або приватні особи, використання торгової марки Єгоза для комерційної діяльності, в рекламі продукції або іменування армованої колючої стрічки Єгоза в документах слід дотримуватися правових норм. Продавати, рекламувати або назвати свою продукцію терміном Єгоза мають право тільки власники торгової марки Єгоза, або ті, що отримали ліцензію від власника торгової марки Єгоза на її використання, в іншому випадку проблеми можу виникнути як у виробника, так і у покупця колючого дроту Єгоза.

Статті та інформація

Каталог продукції

можно ознакомиться с
нашою продукцією

Актуальні ціни

можна дізнатися у нашому
прайс-листі

Он-лайн заказ

заповніть форму та
надішліть нам

Або зв'яжіться

з нами будь-яким зручним
чином